ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Βλάβες και Συντήρηση

Image

Μία τεχνική βλάβη στον προσωπικό ή στον επαγγελματικό σας χώρο μικρή ή μεγάλη αναστατώνει την καθημερινότητά σας και την εύρυθμη λειτουργία του χώρου σας.

Στη Sustain Facility Management γνωρίζουμε πολύ καλά το πόσο άγχος μπορεί να προκαλέσει μία τεχνική βλάβη αλλά και πόσο ζημιογόνα μπορεί ν’ αποβεί κυρίως αν αφορά τον επαγγελματικό σας χώρο. Γι’ αυτό τον λόγο έχουμε δημιουργήσει μία ομάδα που απαρτίζεται από πιστοποιημένους επαγγελματίες τεχνικούς (ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, ψυκτικούς κ.α.) με πολυετή πείρα ο καθένας στο αντικείμενό του, οι οποίοι θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα και αποτελεσματικά 24/24 δίνοντας την καλύτερη δυνατή, ποιοτική και οικονομική λύση στο πρόβλημά σας.

Στη Sustain Facility Management πιστεύοντας πως η πρόληψη είναι πάντα η καλύτερη θεραπεία, αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε και να σας προτείνουμε το καλύτερο πακέτο συντήρησης του Η/Μ εξοπλισμού σας (ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, κλιματιστικά κλπ.) που θα εξασφαλίσει την άρτια λειτουργία της επιχείρησής σας και θα μειώσει στο ελάχιστο το ενδεχόμενο βλαβών.

Εμπιστευτείτε τη Sustain Facility Management για να έχετε άμεση ανταπόκριση υψηλής ποιότητας στην κάθε σας ανάγκη. Αυτό που εσείς θέλετε, εμείς το μπορούμε.

SUSTAIN FMS

Η ομάδα μας απαρτίζεται από επαγγελματίες (αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές, τεχνίτες) με πολυετή και εξειδικευμένη εμπειρία στον κλάδο της κατασκευής, ανακαίνισης και συντήρησης. Εργαζόμαστε με καθαρό και βιώσιμο τρόπο που αντανακλάται σε όλες τις πτυχές της δουλειάς μας.

Έδρα - Διεύθυνση

Ιπποκράτους 35

Ελληνικό

Τηλέφωνο: 210-9831446

email: info@sustainfms.gr

Ώρες Εξυπηρέτησης

Γραφεία

Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 με 17:00

Σάββατο Κυριακή κλειστά

ΝΕΑ

Επισκεφθείτε την αναβαθμισμένη ιστοσελίδα μας. Απρίλης 2019

Layout Type

Presets Color

Background Image