ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Σπίτι και Γραφείο

Image

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Θέλετε να ανακαινίσετε τον προσωπικό ή επαγγελματικό σας χώρο για να γίνει πιο σύγχρονος, πιο λειτουργικός και κυρίως έτσι όπως τον έχετε ονειρευτεί; Για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται να γίνουν ορισμένες κατασκευαστικές και λειτουργικές αλλαγές στον χώρο είτε μικρότερες είτε μεγαλύτερες.

Εμείς στη Sustain Facility Management έχοντας τεράστια εμπειρία στην ανακαίνιση επαγγελματικών-προσωπικών χώρων όπως καταστήματα λιανικής- χώρους εστίασης, γραφεία, φαρμακεία, ιατρεία, διαμερίσματα, μονοκατοικίες κλπ., είμαστε δίπλα σας ώστε με την κατάλληλη μελέτη του χώρου, τη σωστή οργάνωση και τον ανάλογο σχεδιασμό να σας προτείνουμε μοναδικά και πρωτοποριακά concept για να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιήσει στο μέγιστο και θα σας απασχολήσει στο ελάχιστο.

Έχοντας ως πυξίδα τα δικά σας λειτουργικά κι αισθητικά θέλω, τις ανάγκες σας, και τον προϋπολογισμό σας οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της Sustain Facility Management, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, διακοσμητές, τεχνίτες, κ.α. σε στενή πάντα συνεργασία με εσάς θα :

  • Σας προτείνουν τις καλύτερες, πιο εμπνευσμένες και πρωτοποριακές κατασκευαστικές και διακοσμητικές λύσεις οι οποίες θα βασίζονται απόλυτα στο ύφος και το στιλ που έχετε επιλέξει, σας χαρακτηρίζει και σας εκφράζει.

  • Σας προτείνουν τις καλύτερες λειτουργικές αλλαγές οι οποίες θα βελτιστοποιήσουν τη χρηστικότητα του χώρους, χωρίς να χάσει κάτι από την αισθητική που έχετε επιλέξει.

  • Σας κάνουν την καλύτερη δυνατή πρόταση ανακαίνισης ( σε αισθητικό και λειτουργικό επίπεδο) βάση του προϋπολογισμού σας

  • Σας δώσουν από την αρχή το Χρονοδιάγραμμα των συγκεκριμένων εργασιών στις οποίες έχετε καταλήξει, για να μπορείτε κι εσείς να ρυθμίσετε το πρόγραμμά σας.

Εμπιστευτείτε τη Sustain Facility Management και θα δείτε τον χώρο σας να μετατρέπεται σε αυτό που επιθυμείτε. Αυτό που εσείς θέλετε, εμείς το μπορούμε.

SUSTAIN FMS

Η ομάδα μας απαρτίζεται από επαγγελματίες (αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές, τεχνίτες) με πολυετή και εξειδικευμένη εμπειρία στον κλάδο της κατασκευής, ανακαίνισης και συντήρησης. Εργαζόμαστε με καθαρό και βιώσιμο τρόπο που αντανακλάται σε όλες τις πτυχές της δουλειάς μας.

Έδρα - Διεύθυνση

Ιπποκράτους 35

Ελληνικό

Τηλέφωνο: 210-9831446

email: info@sustainfms.gr

Ώρες Εξυπηρέτησης

Γραφεία

Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 με 17:00

Σάββατο Κυριακή κλειστά

ΝΕΑ

Επισκεφθείτε την αναβαθμισμένη ιστοσελίδα μας. Απρίλης 2019

Layout Type

Presets Color

Background Image