Για κάθε σας κατασκευαστικό πρόβλημα

ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ

Σε κάθε σας κατασκευαστικό πρόβλημα δείχνουμε:

ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

Με κάθε σας κατασκευαστικό πρόβλημα:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ.

About Us

WE WILL MAKE YOUR DREAMS COME TO REALITY

Phasellus dapibus venenatis libero, a pellentesque nunc tempor

Λίγα Λόγια για την εταιρία:
How We Started:

Ιστορικό

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2012 με τη μορφή ομόρρυθμης εταιρείας διαθέτοντας εργοληπτικό πτυχίο 2ης τάξης του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Από το 2005 μέχρι και σήμερα η εταιρεία έχει αναπτύξει και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας ‘ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008’ στην κατασκευή τεχνικών έργων. Μετά από σχεδόν μία δεκαετία έντονης και δυναμικής παρουσίας στον χώρο των κατασκευών, με συνεχείς αυξήσεις του ετήσιου κύκλου εργασιών, το 2008 μετατράπηκε σε Ανώνυμη Τεχνική Εταιρεία, ενώ το 2009 απέκτησε εργοληπτικό πτυχίο 3ης τάξης του ΥΠΕΧΩΔΕ. Από το Νοέμβριο του 2014, το πτυχίο της εταιρείας αναβαθμίστηκε σε 4ης τάξης.Δομή

Η δομή της αποτελείται από τη διεύθυνση, το οικονομικό τμήμα, το τμήμα οργάνωσης εργοταξίων, το τμήμα διοικητικής παρακολούθησης έργων και τη γραμματεία. Τα τμήματα είναι αλληλένδετα μεταξύ τους και χαρακτηρίζονται από την καλή οργάνωση των επιμέρους αρμοδιοτήτων και την ομαλή συνεργασία και υποστήριξη.

Δείκτες Διαστηριωτήτων:
Yπηρεσιών SustainFMS:

Κατασκευές90%

90% Complete

Ανακατασκευές70%

70% Complete

Ενεργειακή Βελτίωσ86%

86% Complete

Ανακαινίσεις90%

90% Complete

Βεβαιώσεις Μηχανικών86%

86% Complete

Τακτοποίηση Αυθαιρέτων70%

70% Complete

Our Services

MAKE YOUR DREAM TRUE WITH US

Phasellus dapibus venenatis libero, a pellentesque

ΑΔΕΙΕΣ - ΜΕΛΕΤΕΣ

Έκδοση οικοδομικών αδειών.

Με άριστη γνώση της ισχύουσας νομοθεσίας εκπονούμε τις μελέτες, εκδίδουμε την οικοδομική άδεια και επιβλέπουμε, κατασκευάζοντας την οικοδομή σας. Τα επιλεγμένα με αυστηρά κριτήρια συνεργεία μας , σε συνδυασμό με την χρήση των κατάλληλων υλικών, θα αναλάβουν την κατασκευή της οικοδομής, υπό τη συνεχή και άρτια επίβλεψη των έμπειρων, συνεργατών του γραφείου.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ

  • Τη μελέτη της ενεργειακής συμπεριφοράς του κτιριακού κελύφους, με τη χρήση λογισμικών ενεργειακής απόδοσης.
  • Τη μελέτη της ενεργειακής συμπεριφοράς των υπαρχόντων συστημάτων θέρμανσης και δροσισμού, με τη χρήση λογισμικών ενεργειακής απόδοσης.
  • Την πρόβλεψη καταναλισκόμενης ενέργειας για το υπάρχον κτίριο και της εξοικονόμησης ενέργειας σε ένα υπάρχον, μετά την εφαρμογή στρατηγικών ενεργειακής αναβάθμισης.
  • Την οικονομοτεχνική μελέτη για τον καθορισμό του κόστους των εφαρμογών και το χρόνο απόσβεσης αυτού του κόστους.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απ. (Π.Ε.Α.)
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.) είναι ένα αναγνωρισμένο από το ΥΠΕΚΑ έγγραφο στο οποίο αποτυπώνεται η ενεργειακή απόδοση του κτιρίου (κατηγορίες Α έως Η), ενώ καταγράφονται και συστάσεις βελτίωσεις/ αναβαθμίσεις της ενεργειακής απόδοσης του κτιρίου, οι οποίες με τη σειρά τους, αν υλοποιηθούν, οδηγούν σε δραστική μείωση των καταναλώσεων σε ρεύμα και πετρέλαιο δηλαδή μείωση των πάγιων εξόδων μιας κατοικίας για θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ - ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Διακοσμητικές παρεμβάσεις

H SUSTAINFMS αναλαμβάνει την ανακατασκευή και την ανακαίνιση της κατοικίας σας με γνόμονα τις προτιμήσεις και τις πρακτικές λεπτομέρειες που έσεις επιθυμείτε ώστε να προχωρήσουμε στον ανάλογο σχεδιασμό.

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

παρ. 4 του άρθρου 23 του Ν. 4014/2011.

Βεβαίωση μηχανικού είναι υποχρεωτική και για τη μεταβίβαση οικοπέδων και γηπέδων. Η βεβαίωση μηχανικού σε αυτή την περίπτωση θα αναγράφει ότι δεν υπάρχει κτίσμα εντός του οικοπέδου. Αν δεν επισυναφθεί βεβαίωση μηχανικού για μεταβίβαση ακίνητου, τότε επιβάλλεται ποινή φυλάκισης τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή από 30.000 € έως 100.000 €, στους εμπλεκόμενους. Η βεβαίωση μηχανικού έχει ισχύ 2 μηνών.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

Μείωση των ενεργειακών αναγκών των κτιρίων

Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, μπορεί ο ιδιοκτήτης μιας κατοικίας/ενός διαμερίσματος, να ελαχιστοποιήσει τα έξοδα θέρμανσης, έχοντας όφελος έως και 70% του κόστους των εργασιών που επιδοτούνται (επιλέξιμες παρεμβάσεις), και όλα αυτά χωρίς την υποχρέωση έκδοσης άδειας εργασιών από την πολεοδομία.
home8.jpg
Επικοινωνήστε μαζί μας

Get in touch

Διεύθυνση - Address

Θεομήτορς 62Δ Άγιος Δημήτριος 1ος όροφος
Theomitoros 62D Agios Dimitrios 1st floor

Τηλέφωνο - Phone: 2109831446

Ηλ.Ταχ. - Email: info@sustainfms.gr

Sustain FMS

Η τεχνική, μελετητική, κατασκευαστική εταιρεία SUSTAIN κλείνοντας 5 χρόνια πορείας στο χώρο, καταγράφει στο ιστορικό της πληθώρα κατασκευών έργων, κυρίως στα νότια προάστια της Αττικής, με συνέπεια και μεγάλη επιτυχία.

Έδρα - Διεύθυνση

Θεομήτορος 62Δ

Άγιος Δημήτριος

1ος όροφος

Τηλέφωνο: 210-9831446

email: info@sustainfms.gr

Ώρες Εξυπηρέτησης

Γραφεία

Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 με 17:00

Σάββατο Κυριακή κλειστά

Νέα

Ολοκληρώθηκε η νέα ιστοσελίδα της εταιρίας μας. Ιούλιος 2017.

Layout Type

Presets Color

Background Image